Onze troeven

Alle pups zijn bij ons geboren

Doordat onze pups rechtstreeks van bij ons naar een nieuw baasje gaan, krijgen ze de beste start! Wij kennen de karakters van onze pups en beginnen vanaf dag 1 met de socialisatie. Dit houdt in dat ze reeds op jonge leeftijd met verschillende mensen, situaties en geluiden in contact komen. Hierdoor worden onze honden perfect voorbereid op hun verdere leven in een nieuw gezin.

Degelijke informatie

Wij hebben reeds 30 jaar ervaring in het fokken en verzorgen van honden. U kan met al uw vragen steeds bij ons terecht, zowel voor als na de aankoop van uw pup. Deze richtlijnen geven we mee met elke hond: een nieuwe pup in huis.

Service na verkoop

U kan bij ons terecht met al uw vragen, per telefoon, e-mail of via een bezoek na afspraak.

Ouders aanwezig

Onze ouderdieren worden geselecteerd op hun goede gezondheid, mooi uiterlijk, sociaal karakter en hun geschiktheid om als gezinshond te funtioneren. De ouders kunnen na afspraak bezocht worden.

Gediplomeerd hondenfokker

Om onze kennis van genetica, voedingsleer, ziektes en opvoeding van pups uit te breiden heeft de zaakvoerder, Kris Van Linden, een 2 jaar durende opleiding als hondenfokker (Syntra Asse) gevolgd.

Erkende fokker van Maltezer

Wij fokken maltezers: we hebben voor dit ras gekozen omdat het ons nauw aan het hart ligt en door de geschiktheid als gezinshond. Ons erkenningsnummer is HK13102541.

Samenwerking

Uitlaatdienst: honderonsje
Stage studenten dierenzorg via Tuinbouwschool Merchtem

Openingsuren

Na afspraak.

Rashonden Amandus maltezers