Hondenhotel

Welkom bij hondenhotel Amandus. Bent u op zoek naar een aangename opvang voor uw hond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Sinds 1 juli 2008 is ons nieuwe hondenhotel geopend. Het totaalconcept is uniek in België:

• temperatuur- en geluidsisolerend dak en wanden (warm in de winter, fris in de zomer);
• extra veel daglicht in ons gebouw;
• vloerverwarming voor elke hond;
• overdekte uitlopen (eveneens met geïsoleerd dak);
• rechtstreeks toegang tot speelweiden met een goed onderhouden grasmat;
• veel persoonlijke aandacht.

Kortom, een echt vakantieverblijf voor uw hond. Wij informeren naar de gewoontes van uw hond, zodat we deze tijdens zijn verblijf kunnen verder zetten. Kom gerust eens langs om ons hotel te bezoeken (na afspraak)!

Tot binnenkort!

Kris en Sofie

Hoe wij werken

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag: 10-11u en 18-19u
Woensdag: 10-11u
Zaterdag: 10-11u
Zon- en feestdagen: 10-11u

Om de rust van onze gasten te garanderen worden er geen honden gebracht of afgehaald buiten deze uren.

Bezichtigen hotel enkel na afspraak.

Getuigenissen

Het is leuk om te horen hoe uw hond het verblijf bij ons heeft ervaren. Hieronder kunt u het ons laten weten.

2018-11-12T11:08:55+00:00

12 reacties

 1. Patricia Jacobs 22 juli 2018 om 11:48

  Bedankt Sofie en Kris voor de goede zorgen voor Karabas tijdens onze vakantie. Keer op keer merk ik dat Karabas zich echt thuis voelt bij jullie en voor een voormalige asielkind is dat niet evident. Nog een dikke poot van Karabas en tot onze volgende vakantie.

 2. leysen Fran 24 april 2018 om 10:35

  Bedankt voor de goede zorgen voor Mona en Lucy.

  Inderdaad een aanrader, onze viervoeters hebben het daar naar hun zin zodat je met een gerust hart er even tussen uit kan.

 3. sonja 2 februari 2018 om 15:26

  Mijn 3 hondjes, Quinta, Rubyk en Bo gaan al enkele jaren met regelmaat naar t hondenhotel Amandus en hebben het er elke keer weer reuze naar hun zin. Ik vertrek dan ook zelf steeds met een gerust hart op vakantie! Ze kunnen een paar keer per dag naar buiten in de speelweide en genieten ook van het samenspelen met de andere hondjes die er verblijven. Ze worden super goed verzorgd. Een echte aanrader!

 4. Fam. Van Boom - Beauraing 24 oktober 2017 om 12:13

  Dankjewel Kris en Sofie voor de supergoede zorgen voor Apollo en Ziva. Wij zijn dan ook heel tevreden dat ze bij jullie terechtkunnen op de meest positieve manier die men zich maar kan denken.
  Zoals jullie weten wonen we in Beauraing en dat is niet bij de deur. Toch loont het de moeite om die afstand af te leggen. Aangezien onze dochter en kleinzoontjes in het buitenland wonen zijn we geregeld weg maar als we zien hoe Apollo (Mechelse Herder) op Kris reageert,(hij gaat er onmiddellijk naar toe, wat niet evident is voor onze Apollo) dan weten we dat ze in gouden handen vertoeven.
  Ons Ziva is een hondje met een verleden (gedumpt op haar 6 maanden en anderhalf jaar in een asiel in het zuiden van Spanje gezeten) en ook bij haar is er niets negatiefs te merken ivm haar gedrag tov haar verblijf in jullie hotel.
  En dat betekent heel veel voor ons. Want zoals veel mensen weten is het niet altijd gemakkelijk om ze achter te laten als je op reis vertrekt. Maar op de manier zoals het er bij jullie aan toe gaat, valt die last grotendeels weg.
  Waarvoor onze welgemeende dank.
  Wiske, Roland, Apollo en Ziva

  Dag Wiske en Roland,

  Bedankt voor de positieve feedback, dat doet ons veel deugd! Het zijn 2 schatten van honden! Vele groetjes Kris en Sofie

 5. Ludo 8 augustus 2017 om 18:15

  Mensen met het hart op de juiste plaats en hebben een luisterend oor voor de wensen van het baasje.
  Ze stellen bijkomende vragen en daarmee zie je dat er echt geluisterd wordt.
  Onze twee hondjes Ariah en Happi hebben er een leuk verblijf gehad, we hebben ze mooi en proper terug meegekregen met een lekker geurtje.
  Het zijn schatten van mensen, raar voorkomend ras deze dagen. ?
  In ieder geval zullen ze ons nog terug horen en als er plaats is voor onze beestjes, zullen wij gaarne terug van de partij zijn.

  Bedankt voor de positieve feedback en tot gauw! Groetjes Kris en Sofie

 6. sonja 30 juni 2016 om 13:44

  onze Bo gaat al enkele jaren naar amandushotel toe , en hoe moeilijk het ook is om je hond telkens achter te laten, het is er supergoed, proper, vriendelijk, meelevend en ik raad het iedereen aan.

 7. M&M 27 juni 2016 om 19:18

  Wij hebben veel hondenhotels bezocht alvorens onze lieveling Bacio te willen toevertrouwen.
  Amandus is inderdaad de Hilton van de hondenhotels. Bacio is reeds enkele keren op vakantie geweest en keert steeds in super conditie terug. De goede zorgen en de rustige vriendelijke ontvangst stellen Bacio (een grote en sterke hond met een autistisch kantje) en ons steeds op ons gemak bij de aanvang van zijn verblijf. De telefoontjes die we mogen doen tijdens ons verlof om te informeren naar Bacio doen ook steeds deugd. Bedankt steeds opnieuw Kris en Sofie!
  groetjes van M&M

 8. Christophe 29 april 2016 om 13:38

  Onze Mexx en Roger zijn superblij dat ze een leuk vakantieadres gevonden hebben bij jullie.
  Groetjes van de cavaliertjes!!

 9. Ine Lepage 14 maart 2016 om 15:12

  Flo is ons adoptiehondje, dat op tweejarige leeftijd bij ons kwam na mishandeld te zijn op haar vorig adres. Van “vreemden” is ze niet gek, vandaar onze angst om haar naar het hondenhotel te brengen. Onze angst bleek echter ongegrond; niet alleen is Flo een stuk socialer teruggekomen, ze blaakte van gezondheid. Bedankt Chris voor de goede zorgen!

 10. rita cornu 7 februari 2016 om 22:35

  Onze LOEKI is daar “kind” aan huis , hij is er ook geboren .Hij gaat twee keer per jaar 14 dagen “op vakantie” bij Kris en Sofie .Gewoon geweldig hoe hij iedere keer verzorgd terugkomt.
  Voor dit jaar liggen zijn vakanties ook al vast ?

 11. veerle 22 januari 2016 om 07:01

  Mijn maltezertje Sam is al 2 keer gaan logeren. Hij beleeft er de tijd van zijn leven. Danku voor alle goede zorgen en een uitstekende service.

 12. frank 19 januari 2016 om 23:54

  Aiki (onze Border) is vorige maand 2 weken bij Kris en Sofie gebleven. Ze geniet er zichtbaar! Dank jullie voor de goede zorgen.

Plaats een reactie