Waar zorgen wij voor

Uw hond zal bij ons van een echt luxe-verblijf kunnen genieten. Bij de bouw van ons hotel hebben wij rekening gehouden met zowel de wensen van de baasjes als van de honden zelf:

  • Tijdens de wintermaanden kunnen onze hotelgasten genieten van vloerverwarming in hun verblijf. (extra warmtelamp is mogelijk 4 Euro/24u).
  • Tijdens de regenachtige dagen kunnen zij rustig buiten verblijven zonder nat te worden. Het geïsoleerde dak loopt helemaal door over de buitenkennels
  • Door het geïsoleerde dak is het in de verblijven in de zomer lekker koel en in de winter aangenaam warm.
    De honden kunnen vrij binnen en buiten lopen.
  • Wij beschikken over 7 grote speelweiden waar de honden afzonderlijk of samen in kunnen ravotten en waar zij meermaals per dag worden in uitgelaten, dit is in de prijs inbegrepen!
  • Wassen van uw hond
  • Bent u een mand, deken of speelgoedje vergeten? U kan hiervoor terecht in onze winkel (waar wij ook de High Premium hondenvoeding van Delcon verkopen).

Voeding & medicatie

De voeding (korrels) is bij ons in de prijs inbegrepen. Wij geven onze honden korrels van Delcon. Indien u graag uw eigen voeding meebrengt (vers of -droogvoeding) dan kan dit ook.

Indien uw hond speciale verzorging nodig heeft qua medicatie, voeding enz. dan zorgen wij ervoor dat dit correct en tijdig wordt toegediend.

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag: 10-11u en 18-19u
Woensdag: 10-11u
Zaterdag: 10-11u
Zondag: 10-11u
Feestdagen: gesloten voor brengen/afhalen
(Paasmaandag en Pinkstermaandag open tussen 10-11u)

Om de rust van onze gasten te garanderen worden er geen honden gebracht of afgehaald buiten deze uren.

Bezichtigen hotel kan op zaterdag tussen 11-12u na afspraak. (niet tijdens schoolvakanties of verlengde weekends)
Gelieve het vaccinatieboekje van uw hond mee te brengen.

Hondenhotel Amandus oppas