Waar zorgen wij voor

Uw hond zal bij ons van een echt luxe-verblijf kunnen genieten. Bij de bouw van ons hotel hebben wij rekening gehouden met zowel de wensen van de baasjes als van de honden zelf:

  • Tijdens de wintermaanden kunnen onze hotelgasten genieten van vloerverwarming in hun verblijf. (extra warmtelamp is mogelijk 5 Euro/24u).
  • Tijdens de regenachtige dagen kunnen zij rustig buiten verblijven zonder nat te worden. Het geïsoleerde dak loopt helemaal door over de buitenkennels
  • Door het geïsoleerde dak is het in de verblijven in de zomer lekker koel en in de winter aangenaam warm.
    De honden kunnen vrij binnen en buiten lopen.
  • Wij beschikken over 7 grote speelweiden waar de honden afzonderlijk of samen in kunnen ravotten en waar zij meermaals per dag worden in uitgelaten, dit is in de prijs inbegrepen!
  • Wassen van uw hond (extra)
  • Bent u een mand, deken of speelgoedje vergeten? U kan hiervoor terecht in onze winkel (waar wij ook de High Premium hondenvoeding van Delcon verkopen).

Voeding & medicatie

De voeding (korrels) is bij ons in de prijs inbegrepen. Wij geven onze honden korrels van Delcon. Indien u graag uw eigen voeding meebrengt (vers of -droogvoeding) dan kan dit ook.

Indien uw hond speciale verzorging nodig heeft qua medicatie, voeding enz. dan zorgen wij ervoor dat dit correct en tijdig wordt toegediend.
Toedienen van medicatie (pilletjes) zit in de prijs inbegrepen, voor alle andere extra verzorging wordt ter plaatse een prijs afgesproken.
(toedienen medicatie op bepaalde tijdstippen, toedienen medicatie via inspuiten, enz.)

Openingsuren

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 10-11u en 18-19u
Woensdag en zaterdag: 10-11u
Zon- en feestdagen: gesloten voor brengen/afhalen
(Paasmaandag en Pinkstermaandag open tussen 10-11u)

Om de rust van onze gasten te garanderen worden er geen honden gebracht of afgehaald buiten deze uren.

Bezichtigen hotel na afspraak. (niet tijdens schoolvakanties of verlengde weekends)
Gelieve het vaccinatieboekje van uw hond mee te brengen.

Hondenhotel Amandus oppas