Waar zorgt u voor

Om uw hond een zo aangenaam mogelijk verblijf te geven hebben wij graag dat u iets meebrengt van uw thuis: een deken, een mandje (bij voorkeur een plastieken mand), een kussen, … Wij hebben ook graag dat u een speelgoedje meebrengt en iets om op te bijten bv. een goed been, runderoor, … Drink-en eetbakjes hoeft u niet mee te brengen, daar zorgen wij voor.

Breng zeker het vaccinatieboekje mee en de gegevens van uw dierenarts. Gelieve al wat u meebrengt te voorzien met de naam van uw hond!

Bij aankomst vragen wij u een verblijfsovereenkomst in te vullen. Wij overlopen met u alle informatie over de voeding, de eventuele medicatie die uw hond moet nemen, de speciale gewoonten enz.
De vooraf gereserveerde dagen bij later brengen of vroeger afhalen worden steeds aangerekend.

Vaccinaties

Om gezondheidsredenen moeten alle honden gevaccineerd zijn tegen volgende ziektes: hondenziekte (ziekte van Carré), kattenziekte (parvovirose), Hepatitis (geelzucht) en kennelhoest.
Belangrijk: Om de vaccinaties optimaal te laten werken moet er minstens 20 dagen verschil zijn tussen de vaccinatiedatum en het brengen van uw hond. Vraag uw dierenarts tijdig om advies!

De vaccinatie tegen kennelhoest is zeer belangrijk. Het is geen standaard vaccin, u vraagt dus best tijdig aan uw dierenarts of aan ons of uw hond de inenting wel gehad heeft:
Nobivac BBPI: eenmalige (jaarlijkse) intranasale vaccinatie, geeft na minimum 5 dagen weerstand tegen bordetella en na 21 dagen tegen parainfluenza. 
Pneumodog:
(jaarlijkse) subcutane inenting: dit vaccin vereist de eerste maal een herhaling na 2 tot 3 weken. De weerstand is dan volledig na ongeveer een week na de laatste vaccinatie. (dus minimum 4 weken voor het verblijf toedienen)
Bronchi-Shield:
eenmalige intranasale vaccinatie, geeft na minimum 5 dagen weerstand tegen bordetella. Dit vaccin moet wel in combinatie gegeven worden met een vaccin waar parainfluenza in zit.

Indien de vaccinaties niet in orde zijn, kunnen wij uw hond niet toelaten in het hotel!

Wij vragen ook om uw hond een anti-vlooienbehandeling toe te dienen en te ontwormen.

Openingsuren

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 10-11u en 18-19u
Woensdag en zaterdag: 10-11u
Zon- en feestdagen: gesloten voor brengen/afhalen
(Paasmaandag en Pinkstermaandag open tussen 10-11u)

Om de rust van onze gasten te garanderen worden er geen honden gebracht of afgehaald buiten deze uren.

Bezichtigen hotel kan na afspraak. (niet tijdens schoolvakanties of verlengde weekends)
Gelieve het vaccinatieboekje van uw hond mee te brengen.

Hondenhotel Amandus gasten